Error code AAF_NO_NETWORK_LOCATOR

Discussion forum for PluralEyes for Media Composer
Forum rules
As part of the transition of Singular Software's products to Red Giant, the forums on this site have been closed to further postings. To continue to have a place to go for user-to-user discussions about PluralEyes, DualEyes and Presto please visit the Red Giant forums at:

http://www.redgiantsoftware.com/company/forums/

For technical support, please visit the Red Giant technical support site:

http://www.redgiantsoftware.com/support/

Thanks for your participation here, and we look forward to continuing the discussion in other venues.

Error code AAF_NO_NETWORK_LOCATOR

Postby johank on Thu Sep 15, 2011 2:09 am

Hi,
I have started getting this Error code today. I have Pluraleyes 1.0.7

Anybody have a solution?

Johan
johank
 
Posts: 1
Joined: Thu Sep 15, 2011 2:07 am

Re: Error code AAF_NO_NETWORK_LOCATOR

Postby admin on Fri Sep 16, 2011 8:37 am

The cause of an error message like this is probably very specific to your project and system. Send the AAF file to support and they'll be able to help.

Bruce
admin
Site Admin
 
Posts: 904
Joined: Sat Apr 11, 2009 1:39 pm

Re: Error code AAF_NO_NETWORK_LOCATOR

Postby bridgetmj on Wed Dec 14, 2011 9:17 am

Any further word on this error code? I have been getting the same thing.
bridgetmj
 
Posts: 1
Joined: Wed Dec 14, 2011 9:16 am

Re: Error code AAF_NO_NETWORK_LOCATOR

Postby admin on Thu Dec 15, 2011 8:14 am

Same answer as before. The error has come up just a few times and the cause has been different every time. A disk has gone offline or something like that. The best strategy is to send a message to support and we'll help figure it out.

Bruce
admin
Site Admin
 
Posts: 904
Joined: Sat Apr 11, 2009 1:39 pm


Return to Media Composer

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests